Voetreflexmassage

Voetreflexmassage werkt, de naam zegt het al, met reflexpunten. De reflexpunten in de voeten reageren met plekken elders in het lichaam. Die reacties kun je vergelijken met ontspanningen of het vinden van balans. Door een bepaalde techniek toe te passen wordt geprobeerd een reactie te krijgen elders in het lichaam. De voetreflexmassage is geschikt voor iedereen die lichamelijke klachten ervaart, variërend van stressklachten tot overbelasting.

bel voor een afspraakapp voor een afspraak

Tarieven

30 min € 35,-
60 min € 50,-
90 min € 70,-
120 min € 100,-

Wilt u de voetreflex massage combineren met andere massages? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Hoe werkt een voetreflexmassage?

Bij deze massage worden geen hulpmiddelen gebruikt. Het is een pure massage die uit gaat van speciale hand- en vingertechnieken en zich richt op de energiebanen in het lichaam. Bij deze massage worden beide voeten gemasseerd. De voeten samen vertegenwoordigen lichaamsdelen elders in het lichaam. Door dus op een bepaald deel van de voet te masseren, hoopt men een reactie met een ander lichaamsdeel op te wekken.

Wat is het effect van een voetreflex massage?

Door druk te geven op de voeten, gaat de energie in het lichaam weer stromen en zullen blokkades mogelijk worden opgeheven en zal het zelfhelende vermogen van het lichaam verder worden gestimuleerd. Hierdoor verdwijnt de pijn op de drukplek op de voet en later zal ook de pijn in het corresponderende lichaamsdeel verdwijnen.

Heeft u vragen over de voetreflexmassage?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Wilt u liever persoonlijk uw vraag stellen? Bel ons dan op 06 52 62 49 14.