Stoelmassage

Hoofpijn, pijnlijke schouders of rug, stijve nek of gespannen spieren. Deze klachten komen vaak voor uit stres of fysieke inspanning. De spanning die deze klachten doet veroorzaken is goed weg te nemen door middel van een stoelmassage. Hiermee worden de meest gespannen plekken (ook wel drukpunten genoemd) gemasseerd door afwisselend stevig en zachte knedingen, zodat de spanning afneemt. Het wegnemen van (spier)spanning vermindert klachten zoals hoofd, rug, en nekpijn en verbetert daarmee automatisch jouw welzijn.

bel voor een afspraakapp voor een afspraak

Tarieven

30 min € 35,-
60 min € 50,-
90 min € 70,-
120 min € 100,-

Massage voor bedrijven | prijs op aanvraag.

Wilt u de stoel massage combineren met andere massages? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Hoe werkt een stoelmassage?

Een stoelmassage is een massage van ongeveer 30 minuten die over kleding heen kan worden gegeven. Bij deze massage worden geen attributen gebruikt, dus wordt er alleen met handen gemasseerd door knedingen en strijkingen op schouders, nek en rug. De massage wordt gegeven op een speciale massagestoel.

Deze massagevorm wordt door Megafit aangeboden in samenwerking met Active Touch. Active Touch is een organisatie die stoelmassages aanbied op festivals en evenementen en daarnaast de zakelijke markt bedient door massages op de werkvloer te geven. De stoelmassages worden binnen de zakelijke branche ingezet om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Er bestaan aantrekkelijke regels voor het uitvoeren en toepassen van stoelmassages binnen uw organisatie. Wilt u meer informatie hierover? Kijk dan op de website van Active Touch.

Voordelen van de stoelmassage

  • Vermindert de werkstress
  • Verlaagt risico op ziekteverzuim
  • Verhoogt de productiviteit
  • Korte massage van 10-15 minuten
  • Al te boeken vanaf 2 uur aaneengesloten
  • Bevordert herstel van spierweefsel
  • Verlicht nek-, rug- en schouderklachten

Wat is het effect van een stoelmassage?

Stoelmassages zijn kort van duur maar krachtig in hun werking. Stoelmassages dragen bij aan het verlagen van stress en het bevorderen van ontspanning en rust. Door stoelmassages preventief in te zetten, kunnen lichamelijke klachten als gevolg van stress, spanning of een verkeerde (werk)houding worden voorkomen.

Heeft u vragen over de stoelmassage?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Wilt u liever persoonlijk uw vraag stellen? Bel ons dan op 06 52 62 49 14.