Sportmassage in Almelo

Een sportmassage is een massage die bedoeld is om de doorbloeding van de spieren te verbeteren. De goede doorbloeding zorgt vervolgens voor het sneller afvoeren van afvalstoffen in je spieren. Dit heeft een positief effect op een sneller herstel van je lichaam en in het bijzonder je spieren.  Deze massagevorm wordt sportmassage genoemd omdat het een effectieve manier is om sneller te herstellen van blessures of blessures te voorkomen. Zo kan men een aantal dagen voor en een aantal dagen na het sporten kiezen voor een sportmassage. Echter is deze massage ook zeer geschikt voor doeleinden anders dan sport.

bel voor een afspraakapp voor een afspraak

Tarieven

30 min € 35,-
60 min € 50,-
90 min € 70,-
120 min € 100,-

Wilt u de sportmassage combineren met andere massages? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Hoe werkt een sportmassage?

Een sportmassage is een stevigere massage dan bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. De reden dat er stevig wordt gemasseerd is dat bij een deze massage de knopen in spieren en het bindweefsel wordt losgemaakt. Om spieren en bindweefsel succesvol los te masseren, moet er diep worden gemasseerd. Dit kan soms niet fijn aanvoelen. De pijn is een teken dat er inderdaad iets niet goed zit in je lichaam, dat is precies de pijn of plek die de sportmasseur probeert los te maken tijdens deze massage.

Wat is het effect van een sportmassage?

Door een sportmassage wordt de doorbloeding van je spieren verbetert. De goede doorbloeding zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Dit resulteert in sneller herstel van blessures. De massage kan ook helpen bij het activeren van je spieren. Hierdoor voorkom je pijnklachten en blessures.

Heeft u vragen over de sportmassage?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Wilt u liever persoonlijk uw vraag stellen? Bel ons dan op 06 52 62 49 14.