Wie is Megafit massage in Almelo?

Ik ben Tonny Weusthof. Een aantal jaren terug heb ik mij omgeschoold tot masseur. Met mijn werk als masseur wil ik anderen laten meegenieten in de passie die ik heb voor massages en wellness. Ik ben een liefhebber van wellness en vind het een eer om bij andere mensen hun welzijn te mogen verhogen door middel van massages. Als ik een winkel binnen stap zijn de eerste dingen waar ik op let sfeer, hygiëne, klantvriendelijkheid en prijs-kwaliteit verhouding.

Dat zijn dan ook de zaken waarmee Megafit massage zich wil onderscheiden binnen de massage-branche; betaalbare professionaliteit op maat. Ik ben trots op de bijzondere uitstraling van de praktijk en persoonlijke benadering van de bezoekers, de sfeer is goed, gezellig en ontspannen! Bij mij is afspraak ook echt afspraak, geen addertjes onder het gras dus. Benieuwd wat Megafit massage voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

neem contact met ons op

Persoonlijk en betrokken

Wij denken graag met u mee over een passende massage voor u, of wie weet, als cadeau voor een ander. Wij bieden onze diensten en service op maat aan zodat u Megafit onze praktijk verlaat.

Betaalbare professionaliteit

Onze gloednieuwe praktijk (2017) is ingericht volgens de laatste ontwikkelingen in de massagebranche. Onze praktijk biedt een verwarmde massagetafel, saunaruimte en hoogwaardige producten en dat alles in rustgevende Aziatische sferen.  Naast het gebruik van hoogwaardige producten (klik hier voor ‘onze producten’), streven wij naar een hygiënische werkwijze. Wij bezetten over de juiste kennis en kunde om u een ontspannen massage te geven. Dat alles voor een eerlijke betaalbare prijs.

Visie

Megafit massage bestaat voor betaalbare kwaliteitsmassages. Wij hebben een passie voor massages. Wij zien het belang van kwalitatief goede massages en hoe zij het welzijn van mensen positief kunnen beïnvloeden, wij zien hoe massages mensen megafit laten voelen en zijn. Wij willen u daarin laten mee genieten op een manier die bij u past!

Missie

Wij zijn enthousiast over de positieve effecten van massages. Wij willen u inspireren, wij willen u de positieve effecten van massagetherapie laten ervaren zodat u net als ons een passie voor massages krijgt.

Onze werkwijze

Om u te enthousiasmeren over massages en megafit te doen voelen werken wij volgens een aantal kernwaarden, ons fundament.