Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een rustige en zachte massage die je spieren doet ontspannen waardoor je ook geestelijk volledig tot rust komt. De massage laat jouw lichaam en geest volledig tot rust komen, volledig ontspannen! Na een drukke werkweek, stressvolle periode of als start van een heerlijke vakantie kunnen we je deze massage zeker aanraden. Een regelmatige toepassing van een ontspanningsmassage kan een preventief helende werking hebben op jouw gezondheid.

bel voor een afspraakapp voor een afspraak

Tarieven

30 min € 35,-
60 min € 50,-
90 min € 70,-
120 min € 100,-

Wilt u de ontspanningsmassage combineren met andere massages? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

De massage is een uitgebreide en zachte massage van het gehele lichaam. De huid en het lichaam worden afwisselend gemasseerd met zachte en stevige knedingen, strijkingen en fricties. De massage bieden wij aan voor één en twee personen. Heerlijk toch, samen met een goede vriend(in) of partner een moment ontspannen!

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?

De massage heeft een stress-verminderende werking. Door de zachte knedingen ontspannen de spieren waardoor je ook mentaal volledig ontspannen wordt. Ontspanning voor lichaam en geest dus! Het zenuwstelsel wordt geactiveerd door de aanrakingen. Door deze massage keer je helemaal terug tot jezelf. De rust en ontspanning die je ervaart, hebben een positief effect op je nachtrust en eventuele slapeloosheid zal hierdoor verminderen.

Heeft u vragen over de ontspanningsmassage?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Wilt u liever persoonlijk uw vraag stellen? Bel ons dan op 06 52 62 49 14.