Lijfkracht-herstel bij Megafit Massage

Heb je wel ’s gedacht: “Pff, ik heb hier zo’n last van. De pijn of de vermoeidheid gaat nooit over. Heb het al zo lang.” Ja? Je bent zeker niet de enige.

Er zijn zoveel mensen die met pijnklachten rondlopen, van alles hebben geprobeerd, maar helaas niet met het gewenste resultaat. Misschien pieker je veel. Ook dit kan voor gezondheidsproblemen zorgen. Je kent het ongetwijfeld, pijntje hier, pijntje daar, je spieren gaan vastzitten in je nek of rug, of op een andere plek. Je voelt dat je letterlijk en figuurlijk minder in je kracht staat. Dit werkt door op jouw functioneren in het leven. Het herstellen van je kracht en energie is dan wat je graag wilt, is ’t niet? Hoe belangrijk is dat voor je? Inderdaad heel belangrijk. Je merkt vaak pas hoe vervelend het is wanneer je iets niet meer kan en wanneer je leven wordt gedomineerd door de pijn in je lichaam. Ik help je graag met het herstellen van je kracht en energie.

plan een afspraak

Persoonlijke ervaring

Mijn naam is Tonny Weusthof, ik ben gespecialiseerd in lichaamswerk. Om precies te zijn in Lijfkracht-herstel. De naam zegt wat deze vorm van behandeling doet. Veel mensen zijn je al voor gegaan die door Lijfkracht-herstel de kwaliteit van hun leven hebben verbeterd. Ben er dankbaar voor dat ik het zelf ook heb mogen ervaren. Mijn eigen bijzondere persoonlijke ervaring met Lijfkracht-herstel heeft ervoor gezorgd dat ik ook andere mensen zoals jij graag wil helpen om je (pijn)klachten te verminderen en nog liever om je er helemaal vanaf te helpen met behulp van Lijfkracht-herstel. Dit gun ik iedereen.

Een paar jaar geleden ben ik van een behoorlijke hoogte naar beneden gevallen. Mijn voet was verbrijzeld. Het zit vol met ijzeren schroeven en pinnen. Dit zorgt ervoor dat ik m’n voet niet meer kan afrollen en bij het lopen continue pijn had. Iets waar je normaal gesproken niet bij nadenkt en zo doet, werd voor mij iets om goed over na te denken. Even over een plasje water stappen met een klein sprongetje, dat was iets wat meteen door de pijn werd afgestraft. Vechtsporten die ik graag deed behoren tot de verleden tijd. Continue had ik pijn en dacht: “Dit gaat nooit over. Ik moet ermee leren leven.”.

Het veranderde allemaal toen iemand mij vertelde over het bestaan van Lijfkracht-herstel. Het voelde goed. Ik heb de Lijfkracht-herstel behandelingen ondergaan. Het resultaat is verbluffend. Natuurlijk kan ik door het metaal in m’n voet nog steeds niet bij het lopen m’n voet afrollen. Het bijzondere is dat ik vanaf dat moment pijnloos loop! Ik kan zelfs springen! Ik zal je eerlijk vertellen… Ik heb gehuild van geluk. Mensen konden al bij mijn massagepraktijk Megafit Massage terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage en Hot Stone massage. Na mijn bijzondere ervaring heb ik de opleiding tot Lijfkracht-herstel therapeut gevolgd en succesvol afgerond. De positieve effecten wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Ik zeg niet dat Lijfkracht-herstel voor iedereen het gewenste resultaat oplevert, maar wel voor heel veel mensen. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen van hun klachten af te helpen en een gezonde geest in een gezond lichaam te krijgen, zodat ze zich weer in hun kracht en happy voelen. Dit geeft zoveel plezier voor zowel mijn klant als voor mezelf.

Voor wie is Lijfkracht-herstel?

De pijnklachten waar mijn klanten mee lopen kunnen veroorzaakt worden door lichamelijke, emotionele en/of hormonale problemen. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld rugpijn, nekklachten, vermoeidheid, burn-out, scoliose, whiplash, hernia, migraine, een depressie of andere klachten. Heb je één of misschien meerdere lichamelijke, emotionele of hormonale problemen die klachten veroorzaken en je plagen? Dan kan Lijfkracht-herstel het antwoord voor je zijn. De pijnklachten waar mijn klanten mee lopen kunnen veroorzaakt worden door lichamelijke, emotionele en/of hormonale problemen. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld rugpijn, nekklachten, vermoeidheid, burn-out, scoliose, whiplash, hernia, migraine, een depressie of andere klachten.

Heb je één of misschien meerdere lichamelijke, emotionele of hormonale problemen die klachten veroorzaken en je plagen? Dan kan Lijfkracht-herstel het antwoord voor je zijn. Ons lichaam is zo krachtig en bijzonder. Vaak zijn we ons er niet bewust van. We vinden het bijvoorbeeld heel gewoon dat een sneetje of schaafwond geneest. Ons lichaam gaat voor ons aan het werk en herstelt zichzelf. Lijfkracht-herstel werkt op een vergelijkbare manier. Het is een krachtige vorm van energetische geneeskunst. Het heeft zich bewezen als een effectieve methode waarin je lichaam zichzelf weer gezond maakt, zonder ondersteuning van medicatie.

Hoe werkt het? De behandelaar werkt met de aanwezige, opgeslagen lichaamsenergie. De lichaamsenergie wordt geactiveerd. Hierdoor ontstaat een krachtig helend vermogen. Je klachten verminderen of verdwijnen zelfs en je lichaam herstelt zich weer. Deze geneeskunst is inzetbaar voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Voordelen Lijfkracht-herstel

 • De behandeling is pijnloos
 • Het werkt volgens de energetische benadering
 • Het maakt gebruik van het zelfherstellende vermogen van je lichaam
 • Het is inzetbaar voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem
 • Verbetering al merkbaar na een paar behandelingen
 • Zowel bij acute als chronische klachten
 • Het is geschikt voor jong en oud

Totaalbenadering van het lichaam

Lijfkracht-herstel gaat uit van een totaalbenadering van het lichaam. Wat betekent dit?

Stel dat je een boom hebt die niet gezond is. Je ziet dat een paar takken er niet goed uitzien. Je haalt die takken weg. Het lijkt alsof het weer wat beter gaat met de boom. Na verloop van tijd zie je dat andere takken er ook slecht uitzien. Het blijkt dat de boom niet de voeding krijgt die het nodig heeft. Die voeding komt binnen vanuit de wortels. Dat is de plek waar de behandeling moet starten om de boom weer gezond te krijgen, zodat het nog jaren kan bloeien en ook plezier en waarde kan opleveren voor de omgeving. Zo werkt het ook bij de mens. Totaalbenadering van het lichaam betekent dat we het hele lichaam nalopen en daar waar nodig fysieke, hormonale en/of emotionele ontregelingen willen opruimen.

De oorzaak van bijvoorbeeld een nekklacht kan ergens anders in je lichaam vandaan komen. Tegelijkertijd pakken we op deze manier mogelijke andere pijnveroorzakers aan. Deze effectieve energetische behandeling is pijnloos en is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft om van fysieke en emotionele pijn af te komen. In veel gevallen kunnen operaties en medicatiegebruik voorkomen worden.

Werkwijze

Bij de 1e behandeling beginnen we met aandacht voor je hoofd, nek, wervelkolom, schouderbladen, bekken en heiligbeen. Veel klachten ontstaan door een scheefstand of blokkade in dit gebied. Jarenlange pijn kan hierdoor verholpen worden. Daarna activeren we de energie in je lichaam. Dit is belangrijk om te doen. Je energie gaat weer stromen. Op deze manier behandelen we alle mogelijke ontregelingen, kwalen en probleemgebieden van je lichaam. We richten ons op de oorzaak van de klacht. Dit zorgt voor verbluffende resultaten bij de klant. Er zijn mensen die door deze totaalbenadering maar 1 behandeling nodig hebben. Anderen hebben voldoende aan een paar behandelingen, totdat ze een gewenst resultaat hebben bereikt.

 • Pijn
 • Migraine
 • Scoliose
 • Overbelasting
 • Ontregeling
 • Vermoeidheid
 • Trauma

Coaching

Wil je de kans op een snel herstel vergroten en terugval helpen voorkomen? Dan is coaching een krachtig middel om je herstel te versnellen. Je krijgt helderheid en tips en tops in hoe jij je energiek kunt blijven voelen. Je merkt het al. Graag help ik mensen zoals jij verder om zich weer energiek te laten voelen in lichaam en geest. Dat is waar ik mij dagelijks als mens en als therapeut voor inzet.

Na een behandeling is het wijs om een vinger aan de pols te houden. Dit met de intentie om jou en de behaalde resultaten te versterken. Bij Megafit Massage stopt het leveren van meerwaarde niet na de Lijfkracht-herstel behandeling, of zodra je de deur uitloopt. We blijven beschikbaar voor raad en advies. Mensen komen voor verlichting of genezing, daar komt meer bij kijken dan alleen een therapeutische behandeling. De kosten voor de coaching vind je in de prijslijst op deze website.

bekijk prijslijstbel voor een afspraak