Hoofdpijnmassage en stress-vermindering massage

Veel mensen ervaren stress of druk door werk, een volle agenda of een groot social leven. Die stress of druk kan zich vertalen in hoofdpijnklachten. In Nederland hebben dagelijks ruim 2 miljoen mensen hoofdpijnklachten. 1 op de 5, ofwel 20% heeft wekelijks hoofdpijnklachten. Hoofdpijn kan uw dagelijks functioneren erg beïnvloeden. Goed is dus deze pijn te verminderen, of nog beter, te voorkomen.

Bij een hoofdpijnmassage worden de spieren van de nek, het hoofd en het gezicht gemasseerd zodat deze zich gaan ontspannen.

bel voor een afspraakapp voor een afspraak

Tarieven

30 min € 35,-
60 min € 50,-
90 min € 70,-
120 min € 100,-

Wilt u de hoofdpijn massage combineren met andere massages? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Hoe werkt een hoofdpijnmassage en stress-vermindering massage?

Bij een hoofdmassage worden alleen het hoofd, de nek, de armen en de schouders gemasseerd. Het doel van deze massage is het wegnemen van spanningen.
Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend op deze lichaamsdelen door middel van een speciale techniek. De bewegingen tijdens deze massage zijn zacht en stevig. De masseur masseert spanning ofwel blokkades weg die zijn ontstaan door druk, spanning of stress. Door deze manier van masseren worden de hoofdpijnklachten die zijn ontstaan weggenomen.

Wat is het effect van een hoofdpijnmassage en stress-vermindering massage?

De spanning die ontstaan is in de spieren wordt verminderd door deze massage. Massages bevorderen daarnaast de doorbloeding en ook verbeteren ze de stofwisseling. Na de massage water drinken helpt om de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de massage goed af te laten voeren door het lichaam.

Heeft u vragen over de hoofdpijn massage?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Wilt u liever persoonlijk uw vraag stellen? Bel ons dan op 06 52 62 49 14.