Fibromyalgie massage

De letterlijke betekenis van Fibromyalgie is: “pijn in bindweefsel en spieren”. In de volksmond beter bekent als “weke delen reuma”. Fibromyalgie zorgt voor chronische pijn, stijfheid en vermoeidheid. Ook slaapstoornissen, concentratieproblemen, tintelend gevoel in handen en voeten, duizeligheid of ernstige migraine zijn mogelijke symptomen. Deze symptomen kunnen per persoon verschillen.

bel voor een afspraakapp voor een afspraak

Tarieven

30 min € 35,-
60 min € 50,-
90 min € 70,-
120 min € 100,-

Wilt u de fibromyalgie massage combineren met andere massages? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor u.

Hoe werkt een fibromyalgie massage?

De Fibromyalgie massage is speciaal gericht op mensen met Fibromyalgie. De massage richt zich op zogenoemde tender points, oftewel de gevoelige plekken van het lichaam. Ook focust deze massage zich op de klachten die de patiënt op moment van masseren ervaart.

Wat is het effect van een fibromyalgie massage?

Fibromyalgie massage werkt niet helend, het is een massage die de pijn doet verlichten zodat het lichaam zich kan ontspannen.

Fibromyalgie massages kunnen verschillende positieve effecten hebben op het lichaam. Waaronder het verlagen van de bloeddruk, spierkrampen verminderen, lymfesysteem verbeteren en het zorgt voor een goede nachtrust. De basisregel is, hoe vaker je gemasseerd wordt, des te meer positieve effecten de massages zullen hebben.

Heeft u vragen over de fibromyalgie massage?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. Wilt u liever persoonlijk uw vraag stellen? Bel ons dan op 06 52 62 49 14.